Advies rond loopbaan

Je baan is in deze maatschappij een groot deel van je dagelijkse leven. Mijn overtuiging is dat iedereen talenten en competenties heeft. Als je weet welke talenten je bezit en een redelijk aantal hiervan kan inzetten op jouw job, is de kans groot dat je arbeidsvreugde kan ervaren. Het spreekt vanzelf dat dit een grote impact heeft op jouw levenskwaliteit en levensvreugde.

Als arbeidspsychologe met meer dan twaalf jaar ervaring in begeleiding van mensen op vlak van werk, wil ik ook jou bijstaan met vragen rond je loopbaan. Aangezien ik (nog?) niet werk als erkend loopbaanbegeleider, kan dit momenteel niet via loopbaancheques.

Wil je veranderen van werk maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen, of wil je graag praktisch advies rond cv, motivatiebrief, sollicitatiegesprek? Ik geef je graag advies op maat!

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uurtje en bekijken samen wat jouw vraag is en wat ik jou eventueel kan aanbieden. Na dit eerste gesprek beslis je of je al dan niet een betalende vervolgafspraak wilt.