Over mezelf

Liesbet

Ik ben Liesbet Lefever, getrouwd en mama van een dochter van tien jaar. We wonen in Boechout, een dorp tussen Mortsel en Lier. Mijn praktijkruimte bevindt zich op onze tweede verdieping.

Na mijn studies arbeidspsychologie ben ik, na een korte tussenstap als uitzendconsulent, de sociale sector ingegaan.  Als trajectbegeleider bij Levanto en Atel, coachte ik gedurende iets meer dan tien jaar werkzoekenden in projecten met verschillende doelgroepen (langdurig werkzoekenden, laaggeschoolden, jongeren, …), zowel in Antwerpen als in Mechelen. Daarna werkte ik bij Stedelijk Onderwijs Antwerpen als jobcoach, als begeleider van mensen in een sociale tewerkstelling. Sinds november 2017 werk ik bij OCMW Antwerpen als deskundige toeleider, om de match te maken tussen mensen met een leefloon en een job via OCMW.

Mijn burn-out in 2014 heb ik ervaren als een warme wake-up call van mijn eigen lichaam en ziel. Weggestopte dromen en verlangens kwamen tijdens mijn herstelproces weer tot leven, samen met mijn levensvuur….

Mijn missie: op een zachte en respectvolle manier contact maken met mensen, mensen aan-raken door een gesprek of aanraking. Mensen opnieuw bewust te maken van hun potentieel en hen uitnodigen om in beweging te komen en te groeien. Openheid, zachtheid, respect, verbinding en verwondering zijn voor mij kernwoorden.

Craniosacraal therapie is voor mij de ideale aanvulling op coaching via woorden. Het lichamelijk contact, fysiek aanraken is zo belangrijk. Ik hou ervan mensen met een open geest en hart te ontmoeten en energetisch aan te raken.

 Ik volgde de tweejarige cursus craniosacraal therapie aan het Oost West centrum Antwerpen, afgestudeerd in juni 2018 met grootste onderscheiding.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn website! Contacteer me gerust voor verdere informatie!